Szabó Gréta Andrea

A sport, különösen a tánc óvodás korom óta aktívan része az életemnek. Mindig jól éreztem magam a gyerekek körében, így nem volt kérdés, hogy a pedagógus szakmát választom. 2014-ben szereztem diplomát a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karának tanító szakán, testnevelés műveltségterületen.

Munkám során igyekszem játékos formában megszerettetni a gyerekekkel a mozgást, ami szerintem nem csak a testnevelés óra keretei belül valósítható meg. A sport fegyelemre, kitartásra tanít, segít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni.

Másik szenvedélyem szabadidőmben a kézműves alkotások, kreatív tevékenységek. Az alkotás során a gyerekek képzelete szabadon szárnyalhat, majd végeredményként kezükben foghatják saját kezű, egyéni alkotásaikat.

Jelenleg a Budapest IX. Kerületi Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alsós osztályfőnökeként a gyerekek oktatásában és nevelésében is arra törekszem, hogy ne csak tudásukat gyarapíthassam, hanem az együtt töltött idő alatt egymást segítve, tiszteletteljes magatartással tanuljanak egymástól a mindennapokban.

Comments are closed.