Következő Időpontok!

6. turnus: augusztus: 17-19.
Csak egy napra szeretnél jönni? Klikkelj ide!

Mi is az Ovis tábor?

Nálunk móka-kacagás az együtt töltött idő. Gyertek a Mosoly háza szeretettel vár Benneteket!

Nyári táboraink évek óta teltházzal, és nagy sikerrel zajlanak.

A titkunk talán az, hogy a gyermekek iránti rajongó szeretetünket, elhivatottságunkat az első pillanattól érzékelhetik rajtunk. Pedagógusaink vidámsága, és nyitottsága kalandot, és megnyugvást is ígér. Ezen felül nem rugaszkodunk el az óvodai időbeosztástól, mely biztonságérzetet ad a gyermekeknek, mégis nagyon változatos, mozgalmas, kreatív programokat kínálunk minden nap.

A Vertikaland-baba-mama klub adottságai, valamint a táborokhoz szükséges felszerelésünk, eszközeink sokféle gyermek igényeit tudja kellő képpen kielégíteni.

OVIS TÁBORRA JELENTKEZÉS
CSAK 1 NAPRA JÖNNÉK

Helyszín

VertikaLAND
Baba-Mama klub

1094 Budapest
Balázs Béla u. 32/B

Ár

6. Turnusra
24.000 Ft
Testvér: 20.000 Ft

Egy napra
8.000 Ft

Hogy néz ez ki a gyakorlatban?

Játéktárunk

Mik a jelentkezési feltételek?

– Jelentkezni a jelentkezési űrlap kitöltésével lehet
– A gyermekeket 4 és 7 éves kor között fogadjuk.
(3 éves kortól abban az esetben tudunk gyermeket fogadni, ha idősebb testvérrel érkezik)
– Kizárólag egészséges gyermeket tudunk fogadni.
– SNI-s gyermeket a Mosoly Házában nem tudunk vállalni. Megértésüket köszönjük.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Mit hozzunk magunkkal?

Kedves szülők!

Összeírtam egy listát, amiket szeretnénk, ha hoznátok!
Kallax szekrényekbe lesznek rendezve a személyes holmik, váltóruhák, így ovis zsák nem szükséges.

kisméretű hátizsák
ivóvizes palack
fogmosó szett
kis törölköző
ovis takaróhuzat, kispárna
alvós ruci
alvós kedvenc
váltóruha
fésű, hajgumi, hajcsatt
napvédős sapka, naptej
pancsoláshoz alkalmas szett

Kik vigyáznak a gyermekemre?

Kovács-Darnót Renáta (Reni néni)
Klasszikus balettművész, Óvodapedagógus, Alapozó Terápiás Fejlesztő

Sulyok Erzsébet Zsófia (Zsófi néni)
pedagógiai asszisztens, torna, és úszásoktató

Prescsák Zita (Zita néni)
Óvodapedagógus, színésznő

Kadia Dorisz (Dorisz néni)
Konduktor-Óvodapedagógus, Alapozó Terápiás Fejlesztő

Dzsaja Sándorné (Ági néni)
Fejlesztő Óvodapedagógus, Felsőfokú gyógypedagógiai asszisztens, Montessori Óvodapedagógus

NAPIREND

7.30-8.15-ig érkezés
8.30-9.50-ig reggeli, szabad játék, foglalkozások, készülődés az elinduláshoz,
10.00-11.30-ig szabadtéri játék a környék játszóterein tízóraival egybekötve,
12.00- ebéd, készülődés a csendes pihenőre,
13.00-14.50 délutáni csendes pihenő/nem alvóknak foglalkozás,
14.50-15.05-ig ébredezés,
15.05-15.25-ig uzsonna,
15.25-15.55-ig: hétfő-szerda: játékos mozgásfejlesztés, kedd-csütörtök: kézműveskedés, péntek: szabad játék,
16.05-16.30-ig szabad játék, távozás.

Rossz idő esetén délelőtt múzeum-, mozi látogatás, kreatív foglalkozás.

Naponta megosztom zárt facebook csoportban a közösen töltött időt képekben archiválva, így maradandóbb lesz az élmény mindenki számára.

Ha bármilyen további kérdése van, keressen bizalommal!

6 éves korom óta életem része a mozgás, a tánc.
Elvégeztem a 10 éves Táncművészeti Főiskolát, és 18 évig voltam a Budapesti Operettszínház balettművésze. Az elmúlt 7 évben 2 gyermekes családanya, Óvodapedagógus, és Alapozó Terápiás Fejlesztő lettem, jelenleg Alapozó Terapeutának tanulok. 8 éve tanítok több helyen ovis balettet, és oktatok szalagavatós táncokat. Az elmúlt években nyaranta több hetes ovis tábort rendezek, és 2019 októberében beindítottam az Az Éjszakai Pizsiparty nevű éjszakai gyermekfelügyeleti szolgáltatást.
Nekem a tánc egy nagy szerelem. Rengeteget tanultam a mozgás fontosságáról, a testről és annak anatómiai felépítéséről, a helyes karbantartásáról, valamint az elmaradt területek fejlesztéséről. A tanulmányaim egymásra épülve kiegészítik egymást, így hitelesen tudom átadni a tudásomat, tapasztalataimat.
A gyermekek iránti szeretetem és elhivatottságom hívta életre ezt az oldalt, és töltötte meg a felsorolt lehetőségekkel.
Célom a különböző foglalkozásaimon, hogy a lehető legkomplexebben, legkreatívabban, a megfelelő mozgással kiegészítve örömteli pillanatokat szerezzek, és mosolyt varázsoljak a gyermekek arcára.

Édesanyám óvodában dolgozott, ahol sok időt töltöttem. Ekkor határoztam el, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, de akkor a sors másképp hozta. A Csicsergő óvodában dajkaként dolgoztam 10 éven át. Itt nagyon sokat tanultam a gyerekek gondozásáról, tanításáról, fejlesztéséről. Ezek után a Csudafa óvodában dajkaként folytattam, jelenleg pedig pedagógiai asszisztensként dolgozom. Emellett úszást, tornát tanítok. Több család életének is részese vagyok bébiszitterként. Nyitott szemmel járok, s minden új dolgot kipróbálok, amivel a gyerekek életét színesebbé tehetem, miközben fejlesztem őket játékosan.

A gyermekek iránti határtalan szeretetem egészen fiatal korom òta végig kíséri az életemet.Nem is volt kérdés,hogy az érettségi után elvégezzek egy òvodapedagògiai szakot az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán.Az azt követő éveim alatt is rendszeresen foglalkoztam gyerekekkel,családoknál vállaltam munkát.

15 éve dolgozom a Budapesti Operettszínházban,musical színésznőként.
Jelenleg 4 színjátszò csoportot vezetek általános iskolákban,szeptembertől pedig a Predella Zenés Színműhely művészeti vezetője leszek egy nagyon kedves kolléganőmmel.Drámapedagògiát tanulok,folyamatosan képzem magam.Szívügyem a tehetséggondozás,hiszem azt,hogy egészen kicsi kortòl is bukkanhatunk gyöngyszemekre,ezért mindig nyitott szemmel járok és igyekszem maximálisan támogatni a gyermekeket és szüleiket egy fejlesztési munkában.Hiszek a tehetség és szorgalom erejében és hiszem,hogy nincs lehetetlen!

Kadia Dorisznak hívnak, a Pető Intézetben konduktor- óvodapedagógusként végeztem.
Már kisgyerekként is óvó néni szerettem volna lenni, majd a gimnázium francia tagozatán rajzolódott ki előttem, hogy igazi hivatásom nem csupán a gyermekek szerető és óvó nevelése, hanem a fejlesztésük is. Végül központi idegrendszeri sérült gyermekek komplex fejlesztését tanultam, azonban a főiskola befejeztével többségi óvodában (Ferencvárosi Csudafa Óvoda) óvónőként helyezkedtem el főállásban, mellette pedig utazó pedagógusként fejlesztek. 2019 nyarán Alapozó Terápiás tanfolyamot végeztem. Óvodám gyermekei körében gyakorlom is ezt a terápiás módszert, külön csoportos kereteken belül.
Mindennapi életem során rendkívül sok örömöm nyerem a kreatív, kézműves tevékenységekben, így ezt a képességem igyekszem a gyermekek körében, óvodámban is kamatoztatni. A gyermekek fejlesztése, nevelése terén úgy, mint az élet bármely területén, még sok hasznos tudásra kívánok szert tenni.